BIBLIOTÉKA A PEDAGOGIKA 2014

06.11.2014 08:48

V dňoch 6. až 11. novembra 2014 sa koná v bratislavskej Inchebe 22. medzinárodný knižný veľtrh BIBLIOTÉKA, ktorý dopĺňa 19. výstava vzdelávania a didaktickej techniky PEDAGOGIKA

V rámci veľtrhu sa konajú aj podujatia Spolku slovenských spisovateľov a jeho členov, o ktorých informujeme v samostatných pozvánkach.

„Knižný veľtrh Bibliotéka je jediným podujatím svojho druhu na Slovensku s dlhou tradíciou a unikátnou atmosférou. Tradične ho doplní výstava vzdelávania a didaktickej techniky Pedagogika zameraná na prezentáciu učebníc, vzdelávacích softvérov a školských pomôcok.

Prezentácie knižných titulov pre všetky vekové generácie, ale aj stretnutia s obľúbenými autormi, autorské čítania, divadelné predstavenia pre najmenších, literárne a výtvarné dielne – atraktívny sprievodný program sa nepochybne podieľa na vysokej návštevnosti.

Bibliotéka je tradične miestom odovzdávania ocenení najlepším autorom v rôznych kategóriách. Aj v tomto roku bude udelená honorovaná cena Bibliotéky ženskej autorke. Ocenený bude aj autor najlepšej fantastickej poviedky, ktorý dostane Cenu fantázie 2014 a ani počas tohto ročníka nebudú chýbať výstavy Najkrajšie knihy Slovenska a Najlepšie detské knihy.“

(In: BIBLIOTÉKA – PEDAGOGIKA 6. – 9. 11. 2014. In: Incheba Expo Bratislava.)

Otváracie hodiny, vstupné a parkovacie p oplatky Bibliotéky 2014