KNIŽNÉ NOVINKY ČLENOV Spolku slovenských spisovateľov – AKTUALIZÁCIA DATABÁZ

04.10.2023 13:08
Vážení členovia,

v záujme rozširovania a skvalitňovania propagácie knižnej tvorby členov Spolku slovenských spisovateľov – pri príležitosti 100. výročia vzniku Spolku slovenských spisovateľov (SSS) – aktualizujeme databázu Knižné novinky členov SSS na našich webových stránkach.

Ak ste členom SSS a chcete propagovať svoju knižnú novinku (aj staršiu knihu), ktorú ste vydali u iných vydavateľov (ako VSSS či SSS*), vyplňte elektronický formulár Knižná novinka členov SSS, nahrajte do neho sken obálky svojej knihy (jpg, tif, pdf), a pošlite nám ho.

VYPLNIŤ nôžete aj FORMULÁR V TEXTOVOM FORMÁTE (doc), ktorý môžete poslať vyplnený (aj so skenom obálky knihy) na e-mail spolspis@gmail.com alebo literarny.tyzdennik@gmail.com.

V prípade otázok sa môžete obrátiť na tajomníka SSS Štefana Cifru, ktorý je aj správcom a administrátorom webových stránok SSS.

Tešíme sa na spoluprácu s Vami.

 

* PS: Anotácie kníh, ktoré vyšli vo Vydavateľstve SSS alebo v SSS (ako u vydavateľa) v roku 2023 i v predchádzajúcich rokoch (2014 – 2022), nájdete na webových stránkach v hlavnom menu v rubrike VSSS – Knižné tituly Vydavateľstva SSS a SSS.